WORKSHOPS

Laat je inspireren, ontspan en geniet! Er zijn geen regeltjes over perspectief tekenen, schaduwwerking of realistisch natekenen. Je mag heerlijk vrij je eigen impulsen volgen. Je krijgt wel handvatten om te kunnen spelen met kleur, vorm, lijn en ritme. Zo ga je met een hoop plezier en een fijn schilderij naar huis!

CURSUSSEN

Ga vrij aan de slag en ontdek je creativiteit. Vergeet alles wat je op school geleerd hebt, laat je perfectionisme los en ontdek hoe leuk en fijn het is om jezelf te laten gaan met verschillende materialen. Er worden technieken en opdrachten aangeboden waarmee je heerlijk kan experimenteren..

GROEPEN

Een gezellig en creatief moment met elkaar?

Ook als groep(je) kun je je aanmelden voor een workshop. Bijvoorbeeld om even met collega’s een middagje creatief bezig te zijn of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Er is ruimte voor ontspanning, samen kletsen en natuurlijk veel plezier en creativiteit!
CONTACTGEGEVENS Tel. nr.: 06 361 388 98 Mail: atelier@lauramaria.nl Adres: Diepenbrockstraat 9 6904 ER Zevenaar Kvk nr.: 62478044
MEER INFO
SOCIAL MEDIA Volg Atelier Laura Maria en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

WORKSHOPS & CURSUSSEN

Wordt jij ook zo blij van creatief bezig zijn?

Wil je iets maken vanuit je eigen gevoel, maar loop je soms vast?

Gun jezelf een leuke workshop of cursus waarin je mag experimenteren

met verschillende materialen, vormen en kleuren. Voel je weer eventjes

vrij zoals een kind en verras jezelf met je eigen creativiteit!

MEER INFO MEER INFO MEER INFO

IEDEREEN KAN CREËREN

Pablo Picasso zei ooit eens: ‘Elk kind is een

kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven.’

Als we ouder worden gaan we ons aanpassen aan wat er van ons verwacht wordt, aan wat de juffrouw wilt dat je op school tekent: Een boomstam is bruin en de bladeren groen, een hond is kleiner dan een huis en een mens heeft tien vingers. Die regels beperken onze creativiteit, waardoor deze in de loop der tijd door oordelen en overtuigingen wordt ondergesneeuwd. Ook leren we dat je je als volwassene verantwoordelijk en serieus dient te gedragen. Maar hoe heerlijk zou het zijn als je nog steeds op de muren zou tekenen of op het strand zandkastelen zou bouwen? Het kan zo bevrijdend zijn om jezelf te gunnen weer te mogen spelen als een kind. Even de tijd vergeten of de zorgen en verantwoordelijkheden, om daarna opgeladen en vol energie terug te keren naar allerdag.
Tijdens mijn workshops en cursussen kan dat. Of, nou ja, misschien niet op de muren tekenen en zandkastelen in het atelier bouwen. Maar wel weer even spelen als een kind. Experimenteren met verschillende materialen, kleuren en vormen. Je fantasie de vrije loop laten. Niks is gek, alles mag. Want in jouw eigen creatieve bubbel is alles mogelijk. Gun het jezelf om het dagelijks leven even los te laten en je creativiteit te herontdekken!
L aura M aria A TELIER