CONTACTGEGEVENS Tel. nr.: 06 361 388 98 Mail: atelier@lauramaria.nl Adres: Diepenbrockstraat 9 6904 ER Zevenaar Kvk nr.: 62478044
MEER INFO
SOCIAL MEDIA Volg Atelier Laura Maria en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

ONDERHOUD AAN DE WEBSITE

Binnenkort zal deze pagina worden aangevuld.

NIEUWSGIERIG?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen middels mijn kwartaalblad.

Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan per mail!

IEDEREEN KAN CREËREN

Pablo Picasso zei ooit eens: ‘Elk kind is een

kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven.’

Als we ouder worden gaan we ons aanpassen aan wat er van ons verwacht wordt, aan wat de juffrouw wilt dat je op school tekent: Een boomstam is bruin en de bladeren groen, een hond is kleiner dan een huis en een mens heeft tien vingers. Die regels beperken onze creativiteit, waardoor deze in de loop der tijd door oordelen en overtuigingen wordt ondergesneeuwd. Ook leren we dat je je als volwassene verantwoordelijk en serieus dient te gedragen. Maar hoe heerlijk zou het zijn als je nog steeds op de muren zou tekenen of op het strand zandkastelen zou bouwen? Het kan zo bevrijdend zijn om jezelf te gunnen weer te mogen spelen als een kind. Even de tijd vergeten of de zorgen en verantwoordelijkheden, om daarna opgeladen en vol energie terug te keren naar allerdag.
Tijdens mijn workshops en cursussen kan dat. Of, nou ja, misschien niet op de muren tekenen en zandkastelen in het atelier bouwen. Maar wel weer even spelen als een kind. Experimenteren met verschillende materialen, kleuren en vormen. Je fantasie de vrije loop laten. Niks is gek, alles mag. Want in jouw eigen creatieve bubbel is alles mogelijk. Gun het jezelf om het dagelijks leven even los te laten en je creativiteit te herontdekken!
L aura M aria A TELIER